Mart 30, 2009

eyyyy ahaliiii........

Aslında başka bi konu yazıcaktın uzun süre sonra ama..

Çok sinirim bozulduu...

Biz niye böle bi millet olduk yaa:(:(

Melih Gökçek gibi bi adam bağıra bağıra yine geçti ya Ankaranın başına..

söylicek söz bulamadım çok sinirliyim.....

3 yorum:

yass dedi ki...

bır ankaralı olarak soyleyım..

dıger partılerın daha ıyı bır aday cıkarmaması yuzunden..

al bak karayalcın.. onun zamanında dısarı cıkarken annem doktor maskesı taktırırdı.. hava o kadar pıstıkı.. sonra bır de karayalcın batıkent'ı ınsa eden bırıdır.. orasını sana nasıl anlatsam kı.. ee ıgrenc bır konutlasma anlatısı dıyelım.. ıgrenc derken gecekondu manasında degılde evler saglam degıl.. boruları degıl.. yagmur yagsa sel olur.. ne bıleyım bır suru eksısı olan bır yer.. hım ankaraya ne yaptı.. hıc bır fıkrım yok.. tabı calıp cırptıklarına degınmıyorum..

melıh ondan farklı mı? hayır.. belkı daha fazla calıp cırpmıstır ama en azından yıne de bır seyler yapıyor.. ben oyumu ona verdım mı hayır.. asla.. ama durum da bu! ıkısı de aynı.. en azından fıskıye falan yapıyor bır tanesı.. keske chp daha dogru duzgun bırını aday yapsaymıs o zaman emınım kı melıhte kalmazdı.. bız salak mıyız goz gore gore verelım.. ama cogu ınsanın bılıyorum kı karayalcını begenmedıklerı ve baska seceneklerı olmadıgından vermedıler..

Tutku dedi ki...

insanların 3 ay karınlarını beleş bir biçimde doyurmaları, soğuk olan evlerini üç ay ısıtmaları, suyu olmayan evlerinde çamaşır makinasının bulunması yetiyormuş...bu seçimlerden bunu anlıyoruz.
aç kalsınlar, gebersinle ve hiç ağlamasınlar bundan sonra gözlerinin yaşına bakmam.

Tutku dedi ki...

yeni fotoğraf süper olmuş şekerim :D